29 december 2011

Gogmorgon på er, har ni sovit gott? Själv så har jag sovit super. Just nu kollar jag på tv,kollar på ronja rövardotter haha älskar kolla på den filmen. Annars vad ska ni göra idag då? Själv tror jag att jag ska till jönköping vi får se om vi åker men hoppas det, annars ska jag inte göra så mycket. Aja men nu ska jag gå och äta frukost, skriver mer senare puss på er!!

More Shopping


Stadium 49kr


Mjukisbyxor, 100kr/st


Parfymset, nelly 170kr



Parfymset, nelly 240kr


You Only Live Once


I really like his tattoo!!

Lady Gaga ♥


Lady Gaga at MSG

Heejjj på er, åhh blev äntligen klar med idrottsläxan, okej den var inte svår men de va lite jobbigt. Just nu kollar jag på när lady gaga uppträder på madison square garden i new york. Har sett denna innan, men ja kolla på den en gång till för jag tycker den är så bra. Aja men nu ska jag fortsätta kolla på den men jag skriver i morgon igen Gnight people



LOVE HER SO MUCH!!


26 December 2011

Heeejsan, vad vad gör ni manniskor? Själv sitter jar här och kolla på lite bilder och så skriver jag här samtidigt.
Tittade nyss på victoria secret fashion show, fiifaan vad dem änglarna e snygga. Dem är långa vilket jag tycker e skiitfint, men vissa är verkligen överdriver smala tycker jag. Annars vad har ni gjort i dag då? Själv så var jag på stan o kollade lite i butiker eftersom rean är igång, haha. J*vlar vad mycket folk det var idag, det var helt trångt i alla butiker,man kunde knappast gå, men jag fick hem några kläder iallafall.

Detta köpte jag idag!





Ronja Rövardotter

Hej på er där, hur måe nii? Själv mår jag bra, sitter här och kolla på Ronja Rövadotter hihi älskar den filmen av Astrid lindgrens sagor. Vilken gillar ni mest av Astrid Lindgren's sagor?
Jaha.. God jul på er förresten, hoppas ni har haft en bra jul och fått massa julklappar. Själv så firar inte jag jul men jag önskade att jag firade det. Det ser så mysigt ut när det är jul. Jag brukade få julklappar när jag var mindre skojjskull, haha. Nu ska jag gå och äta mat sen efter kanske arijana kommer hit, då blir det film. PussPuss på er.

Tisdag 13 december

Cheencheena, vad gör ni? Själv sitter jag här med arijana hos henne. Vi äter lussebullar och snackar skit, hehe.
Snart måste jag hem, måste plugga lite har ganska mycket läxor denna veckan. Sen efter det ska jag förmodlingen sova för jag e skiiit trött. Men nu ska fortsätta äta lussebullar och snacka, ha de bra alla puss<3


shopping

Idag så har jag varit med johanna. Vi gick till stan o kollade lite på olika butiker. Jag hittade en lite fina grejer som jag köpte. Jag var så sugen på pizza så vick gick till en pizzeria och åt där. Det var så kallt ute, vi var inne i pizzerian ett tag. Efter det gick vi till ishallen och kollade på hockey, Hv71 Jr spelade mot värnamo. Såhar har min dag varit, alltid kul med johanna. Men nu ska jag gå och sova, skola i mån tyvärr.... :P nightnight people<3


Kjol, hm 199kr


Ring, kappahl 49kr


Brunkräm, lindex 125kr  (köpte den igår när jag var med valmire)


Söndag 11 december

Heejsan, känns som det var längesen jag skrev haha ja men jag är ganska lat ibland,men jag har oxå haft mycket läxor också så jag har inte kunnat skriva. Julen och nyår närmar sig, detta året har gått skitsnabbt tycker jag. Känns som att det var januari för två månader sen. Jag vet själv inte vart ska jag ska fira nyår... vart ska ni fira? Hoppas det är snö när när det är jul och nyår.


Enjoy :)


7 december 2011

Tjeena, vad gör ni? själv gör jag inget speciellt just nu annars ha jag hållit på med
läxor i två timmar nu. Hatar läxor man hinner knappast gör nått åhh..
Juste idag så var jag och dardan på o tittade lite i butiker. Själv köpte jag lite saker
som jag behövde. Blev helt blöt om fötterna när jag kom hem, det är snö och gägga
överallt uschh..
Aja men nu måste ja gå och sova är jätte trött Gnight<3


Jeans 320kr


bh 79kr

tears.... :(


Lördag 3 december

Tjeena bloggen hur mår ni? själv mår jag bra. Som ni vet så har ja haft fullt upp med läxor och sånt, men i dag är ja fri äntligen. Idag har jag inte gjort så mycket varit med arijana en stund. Var även ute med dardan, vi var i ica en stund, sen åkte jag, han och hans föräldrar till citygross och fikade. Nu är jag hemma och lyssna på musik och chattar lite på facebook. Ska snart gå och sova är jätte trött. Nu ska jag läsa lite innan jag gå och lägger mig godnatt på er!!


- Sämst uppdatering!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Skönt att det är helg ännu bättre att veta att det snart är Jul-lov. Denna veckan har jagåterigen haft fullt upp i skolan, varit plugg hela veckan. Annars har det inte hänt så mycket. Skriver mer senare. Puss!




Johanna & Jag ♥

RSS 2.0