Hoppas Svergie vinner skiten ;)

.


Eurovision Song Contest

MINA FAVORITER

why did this happen? why?


they had their whole future, RIP<3 :(

Congrats Russia, you won the gold!


In school

Hej på er, ja sitter här i skolan
Med Johanna och äter "salladsbar", sååå gott ni måste smaka. Annars vad gör ni då? Är ni också i skolan?


PICTURES.... I LOVE


Göterborg

Japp igår så var jag i göterborg med gänget. När vi kom dit så besökte vi ett museum en kort stund. Sen efter det åkte vi vidare till liseberg. Det var sjukt roligt, men vädret förstörde dagen lite. Det regnade nästan hela tiden och det var kallt, ja frös skit mycket. Men det var iallafall riktigt skojj, åkte nästan alla karuseller. Den här dagen är verkligen ett minne för livet. Vill även tacka mina vänner som gjorde den dagen sååå rolig.<3


Tråkig fredag...

Hejhej folket Vad gör ni idag? Är ni ute och ha kul eller tittar ni på hockey? Själv sitter jag här och kolla på hockey. Svergie och Ryssland möter Varandra, väldigt tuff kan ja säga. Båda lagen är bra men vi får se vem som vinner, men vi får hoppas på Trekronor, hejjahejja:)


LOVE THIS SONG!!


Hockey Time

Ja precis det är hockey time här hemma hos mig. Sverige möter tjeckien, just nu leder Svergie och ja hoppas dem vinner denna match. Vad gör ni denna lördag? Gör ni något kul?


We will remember them forever



Friiiday

Tjeeena, längesen ja skrev ett inlägg haha, men jag har bara inte orkat och jag har haft så mycket och göra. Men iallafall idag så var jag på födelsedagsfest. Min kusin fyllde 1år, så gulligt hihi. Det var en fin födelsedagsfest, med gäster, ballonger och presenter. Vad har ni gjort idag då? har ni haft kul denna fredag?


I skolan

I skolan och äter lunch med dom bästa. Idag ska jag fira min kusin som blir 1 år idag, grattis till henne. <3


RSS 2.0