Scottish music!




Funny

Kul att blogga via telefonen. Onödigt inlägg haha ville bara testa hur det är.

SKIT BRA FILM!!


Sunday morning

Godmorgon på er, vad gör ni? Själv sitter jag här och äter frukost och bloggar. Skit trött efter en rolig dag i går kväll. Jag var hos min vän erestina igår och där var bea och valmire med. Vi åt pizza och snacks och så snackade vi skönt!!
Idag ska jag på bio och kolla breaking down 1 med valmire, men först tror jag att jag ska till johanna vi måste göra en del saker. Nu ska jag äta klart min frukost, så jag skriver mer senare puss!!

End of Time


;)


SUTARDAAAY!!

Heeej på er, jag vet att det var längesen jag skrev men jag har haft mycket och göra som exp läxor. Jag har haft skit mycket läxor dem senaste dagarna, jag hatar verkligen läxor det värsta som finns. Men annars har jag inte gjort så mycket varit hemma hela tiden och tråkat. Min moster var här i onsdags och sov över hos oss, alltid trevligt när hon kommer, älskar henne otroligt mycket. Idag ska jag kanske träna med min kompis valmire senare, har inte tränat på två veckor så jag tror faktiskt det behövs. Juste i mån ska jag gå och kolla på breaking dawn del1 på bio hoppas den är bra men det tror jag säkert.



Giveee me this heels!! LOVE


- Beauty


- Inspiration!


- BAD UPDATE!

Det var ett tag sedan, ursäkta för den dåliga uppdateringen jag har haft fullt upp hela veckan. Kände att jag behövde lägga ner mer tid på skolan än datan. De va det. Var och handlade innan, annars har jag inte gjort så mycket skolan var okey idag. Det gamla vanliga. Bloggar mer senare. Peace Out!

7 November 2011

Hej på er, vad gör ni då? själv kom jag nyss hem från skolan och det var väl trevligt som vanligt. Just nu är jag i rummet med min kusin, föröker lära honom skriva haha, förresten såg nån av er EMA igår vem tyckte ni var finast på röda mattan? Själv tyckte jag att Selena Gomez, Irina shayk och hayden panettiere var finast. Nu ska jag fortsätta vara med min kusin, pusspuss!!






#EMA RIGHT NOW ON MTV!!

.

MTV EMA

Hej på er, hur mår ni? själv är mår jag bra och är glad och taggad vet ni varför?? Jo för det är EMA idag yaay, glöm inte kolla på mtv idag kl 20.00. Detta året ska ju Selena Gomez hålla galan, det blir säkert superbra. Annars ska jag inte göra så mykcet idag skolan börjar imån bläää.. säger jag bara, måste plugga lite idag har svenska prov på torsdag. Aja måste gå och plugga lite nu skriver mer senare kanske pusspuss! <3


It's  S-e-l-e-n-a  to  the  GOMEZ


JoJo is baaack!<3


Shan Atci

Hej allihopa hur mår ni idag? Själv mår jag bra. Ja kunde inte skriva i går för jag var så trött, var ute nästan hela dagen. Igår så var jag och kollade på shan atci med några vänner, han var här i vmo igår. Han är så j*vla rolig, skrattade nästan hela tiden hahahha. Men det dåliga var att han inte snackade länge knappt en timma, men aja han var iallafall rolig. Nu ska jag gå och äta frukost har inte ätit än, skrivewr mer senare puss änsålänge!

Hej November

Hej på er där, var precis ute med Johanna känns som att det var längesen jag såg henne. Men iallafall så hade vi jättekul vi snackade om allting och åt godis. Det är så jävla kallt ut ute frös ihjäl usch.... När jag kom hem så hdae min mamma bakat bullar Mmm... så gött. Hinner inte skriva mer nu för jag ska till min kusin nu och min mamma väntar på mig, ha de bra alla puss!!



RSS 2.0