Underbar weekend i skåne

Tjeena, somsagt jag har inte kunnat blogga för att jag har varit i skåne denna helgen. Jag hade det jättekul i skåne hos mina kusiner,vi spelade kort,fia med knuff och wii nästan hela tiden haha. Jag kom hem idag för typ 4 timmar sedan och så fort jag kom hem så duschade jag för att jag var heeelt svettig. Sen kommer arijana hem till mig lite vi snackade lite och så. Efter det så har jag läst zlatan- boken haha, man blir verkligen inte släppa boken. Den är så bra ni måste läsa den, jag rekomenderar verkligen den boken. Jahapp skola i mån då vi har bad i mån på morgonen men jag kan inte vara md eftersom jag ska till optikern och kolla synen. Aja men nu ska jag gå och sova e skiit trött nightnight people <3

ben&jerrys in my heart

Tjeeena, Kom nyss hem efter har tagit en powerwalk med min mamma. Just nu sitter jag här och äter ben&jerrys och så läser jag zlatans bok som min bror köpte innan. Imån blir det ingen skola för det är studiedag. Det ska bli skönt och sova länge, det känns som att det var längesen jag gjorde det. Annars vad ska ni hitta på ikväll då?



Rosie-Huntington-Whiteley




Beauiful!!!

17 Januari 2012

Heeeej på er, jag vet att jag inte har skrivit på längen men det är för att jag har haft mycket och göra. Kom precis hem efter att har varit på öppet hus på ett gymnasium. Det var rätt kul, man fick kolla lita på olika program. Jag vet inte än vad jag ska ta, det kanske blir barn&fritid eller samhäll vi får se vad jag tar som första val. Jag är verkligen skittrött och så ska jag jag plugga snart, hur orkar jag egentligen??
Juste igår så var jag på handledarkursen, det var ganska tråkigt tyckte jag haha, orkade inte lyssna i tre timmar, jag höll på att somna. Annars vad har ni gjort idag då?


.......


Better Than I Know Myself


Ni måste lyssna på denna, SKITBRA!! <3

LOVE this outfit!!


Outfit...


Tisdag 10 januari

Tjeeena bloggen, ne ba skojja, men hej på er hur mår ni idag? Själv mår jag sådärr... har inte kunnat sova på hela natten,är lite ledsen och sådär. Jag kom precis hem, jag har varit med underbara johanna. Vi var i sporthallen och gymmade lite. Det är ganska kul och gymma tycker jag pröva själv, ni kommer tycka om det. Annars sitter jag här och läser aftonbladet just nu. Såg att Stefan Livs tröja hissades upp i taket på i kinnarps arena. Jag tycker det är sååå synd om om han och hans isockeylag som dog i en flygolycka i Ryssland. Tänkte deras nära&kära hur dem har det nu :(
Här är två videos som man kan se när hans fru håller tal och hans son går fram och hissa tröjan

....... :(


Home

Hej på er, nu är jag hemma igen efter att har haft en underbar vecka i malmö. Jag hade skiiit kul, måste åka dit igen när jag har lov. Japp skolan har börjat och jag är inte alls glad. Jag vill att jullovet ska vara längre åhh.. men nästa lov är om 4 veckor så det kommer gå snabbt bara inte tänker på det. Jaha vad gör ni då? Själv
 sitter jag här och tråkar sönder, jag vet inte vad jag ska göra. Jag kanske ska ta en promenad snart, känns som att det behövs lite. Aja men nu ska jag läsa en bok och fortsätta tråka här hemma puss hej!!

Happy new year

Tjjeeena bloggen de var längesen jag skrev ett inlägg känns det som. Det kan faktiskt bero på att jag inte har varit hemma. Jag har varit i malmö i 3 dagar, och ska vara här några dagar till. Jag har så j*vla kuuuuuuul, det går inte och beskriva hur kul jag har här. Aja hur har er nyår varit då? Själv har har haft skiiit roligt, går inte och beskriva haha. Nu ska jag fortsätta vara med mina kusiner, ha det bra puss puss!!

RSS 2.0