I love live performence


12.10

Hello there, kom hem från skolan för en stund sen, jag har rast två timmar skööönt. Klockan 1 ska jag gå på teater med min klass, hoppas den blir bra för annars gå jag fan hem haha. Just nu sitter jag här och dricker te och äter mackor göött. Vad gör ni? eller vissa kanske är i skolan nu, aja men nu ska jag fortsätta äta i lugn o ro, ha de bra alla puss!!


Tre nya Escada parfymer

Dem parfymer luktar så gott, sommardofter LÄTT!!  Funderar på att köpa den blåa, vi får se :)

Home

Tjeenare, nu är jag hemma igen efter att har haft underbara dagar i borås hos mina sysslingar. Jag hade hur roligt som helst, vi shoppade, vi åkte pulka,vi badade, vi hade filmkväll och så åt vi på mc'donalds VARJE DAG. Sncka om att jag kommer bli tjoocckk, jag som vill ha en fin kropp inför sommaren. Jag måste faktiskt börja träna nu, men jag är så lat ibland, jag orkar inte gå till gymmet. Men idag ska jag faktiskt gå och gymma lite,jag måste ju börja gymma nån gång så jag tänkte väl att jag kan gå jag lite. Efter det kanske jag ska vara med johanna vi får se om hon kan. Men nu ska jag göra mig i ordning, jag skriver sen mot kvällen om jag inte glömmer puss på er änsålänge :)


Detta köpte jag i borås när jag var där

Nagellack 39kr


Låda 39kr


Topp 99kr


Balsam som luktar jätte gott 20kr

Grammy award yesterday!

Godmorgon på er, hur mår ni?? Själv mår jag bra, men jag hostar lite ibland vilket är jobbigt tycker jag. Grammy var igår, otroligt bra var den galan. Flest priser vann Adele, hon förtjänade det hon sjunger faktiskt bra. Grammygalan höll på till fem på morgonen, skit trött var jag men ja kunde inte sova länge vet inte varför. Justja Idag ska jag till borås, jag ska vara där i 3-4 dagar. Det ska bli så kul att vara med mina sysslingar. Jag kommer inte att blogga när jag är där borta men när jag kommer hem så fortsätter jag blogga som vanligt igen, Ha de bra alla puss!
Fucking snygga heels!!

grammy award TONIGHT!!

.

We have lost another legend, R.I.P Whitney Houston


Drömmer mig bort.....


Don't play the stupid game, Cause I'm a different kind of girl.


Varför gråter inte Emma?

Köpte denna boken innan, ska läsa den nu. Nån som har läst denna??



Idag mår....

jag lite bättre men jag har fortfarande svullna ögon, jag ser ut som ett monster med dem ögonen haha. Idag har jag suttit här hemma och tråkat hela dagen. Jag vågar inte gå ut för att det är svinkallt här i vmo -15 tror jag det va man ba ehh... vem vill gå ut när det är så här kallt?




A picture...


ha hi ho

Hellu på er, ja vet att jag är dålig på att skriva i den här bloggen, men jag ska faktiskt försöka blogga oftare nu. Hur mår ni idag då? Själv mår jag inte så bra jag har feber,ögoninfektion och jag är förkyld buuh.. :(
Idag var det öppet hus på vår skola, ville så jättejärna gå, men tyvärr så kunde jag inte. Mitt ena öga var ju helt svullet folk på skolan skulle säkert tro att jag hade fått en fet box i ögat,så det var bättre att jag stannade hemma. Annars har jag inte gjort så mycket idag bara legat i sängen och läst en bok, tråkigt liv jag har ibland haha. Just nu väntar jag på att min föräldrar ska komma, dem är hos min morbror och jag hoppas även min moster kommer till oss ikväll, alltid roligt när hon är här. Aja men nu orka jag inte skriva mer, ja skriver mer i mån om jag inte glömmer haha puss på er! <3

RSS 2.0